Kérdezzen itt: +36 30/ 223 – 7729

Faház - Rönkház - Gerendaház tervezés és kivitelezés: Fenyőker93 Kft.

díszkút, kerti kiülő, terasz

Fedett teraszok

Minden bedolgozott faanyagot gyalulunk, tetol-fb vel kezelünk majd összeállítjuk a szerkezettet, Rétegrend: Látszó szarufák: Szarufák, lambéria fedés, párazárófólia, ellenléc, cserépléc, cserép Nem látszó szarufák: lambéria fedés, szarufák, párazárófólia, ellenléc, cserépléc, cserép terasz oszlopok közé korlátokat is készítünk fából .

Pergolák

 

Hasonlóképp járunk el a pergola esetében is mint a teraszoknál.

   

Kerti kiülő fából

 

Deszkákból és szarufákból álló merev, stabil 8- 10 személyes kerti kiülők. A 8 személyesnél  8 an kényelmesen étkeznek, italozni  10 en is elférnek. a tetőszerkezet a következő képpen néz ki: szarufák, OSB v. lambéria, zsindelyalátétlemez, zsindely.

   

Hinta

 

Vaskengyelekben ülő gyalult gerendák, betonba és földbe is helyezhető, 1-2-3 személyesek, plusz a hinta egyik végére egy mászó kötél is helyezhető. a kampók megfelelő rögzítésével 3 felnőtt súlyát is elbírja.

Díszkút
Félrönkből, gerendából, deszkából készülnek, hódfarkú cseréppel, ajtóval az oldalán, így már meglévő kerti csapra is helyezhető. A kert igazi dísze.

 

Kutyházak
Deszkából lambériából és párnafákból készülnek. pulitól a komondorig, élvédőkkel ellátva, hogy a kutya és/vagy a lánc ne rongálja a fa sarkait.

Minden termékünket lehet kérni zsindellyel  nádfedéssel vagy cseréppel, illetve színre festve vagy annélkül.Legutóbbi munkáink

Elérhetőségeink


FENYŐKER93 Kft.
6630 Mindszent, Búzavirág u. 14.

Sánta József
Tel.: 06 - 30/ 223 - 7729

E-mail: fenyoker93kft@gmail.com


Kövessen az Interneten!

Copyright © 2012 Fenyőker 93 Kft. www.fenyoker93.hu Minden jog fenntartva.

Főoldal / Faház / Rönkház / Gerendaház / Kapcsolat